۴ پاسخ

سلام، اگر حجم آب آمنیوتیک زیاد باشه، زایمان های دوقلویی یا بیشتر، بریچ بودن نوزاد از عوامل اصلیش هست.
علامتش کم شدن ضربان قلب جنین هست و از سونوگرافی مشخص میشه.
بطوری کلی اواسط بارداری نگران کننده نیست، ماههای آخر کمی شایعتره که اونم اگه عادی باشه مشکلی پیش نمیاره، اگه خدانکرده چندبار پیچیده بشه یا سفت باشه خطرسازه

فقط تو سونو معلوم میشه
دلیل اصلی ش تکون های خود نینی هست زیاد دست ما نیست
منم خیلی همه ش نگران این موضوع هستم نمی‌دونم چرا

من پسرم بند ناف دور گردنش بود فقط با سونو معلوم میشه و باید تحت نظر بیشترباشی ضربان و تکون ها چک کنی اخرشم سزارین میشین

تکون خوردنای خود نی نی باعث میشه بخاطر همین ک میگن باید تکونای نی نی رو بشماری اگ تکوناش خیلی کم بشه یا اصلا تکون نداشته باشه احتمال پیچیدن بند ناف خیلی زیاده ک تا دو سه دور خطرناک نیست و بچه رو هم بدنیا میارن سزارین میکنن😉