۶ پاسخ

اهاااااا شیاف به هیچ عنوان نذار هرکسی گفت شیاف بذار اینکارو نکن
بنظرم حتما ببرش دکتر

سلام منم دخترم شکمش کار نمیکرد چند روز بردمش دکتر خوده دکتر گوش پاکن و با وازلین چرب کرد حسابی و دور مقعدشو‌ چرب کرد اروم سر گوش پاکن و گذاشت داخل مقعدش یه کوچولو که بذاری شکمش کار میکنه
دکترش بهم یاد داد گفت اگه ۳ روز کار نکرد این کارو انجام بده
شکمش کار کنه
ولی هر روز این کارو نکن خیلی با دقت انجام بده مواظب باش

سلام مربای انجیر بخوریا انجیر خشک خیس کن بخور یا یکم عرق نعنا رو با یکم آب ولرم قاطی کن دوتا قطره چکان بده یا شیاف گیلیسیرن بزار نصب کن

ترنجبین دم کن هم خودت بخور هم بده چند بار بچه بخوره دو قطره روغن زیتون بریز تو نافش به مقعدشم بزن ی ذره با گوش پاک کن تحریکش کن

یه گوش پاکن بکن توروغن مقعدشوباهاش چرب کن کارمیکنه

خودت روزی دو تاقاشق روغن بادام شیرین بخور شکم پسرتم با روغن بادام شیر از زیر سینه نا زیر خط شکم در جهت عقربه های ساعت حسابی ماساژ بده. ترنجبین ملینه ضرر نداره اونم بهش روزی دوبار نده هم غذایت داره و هم داوست