۴ پاسخ

وای این چ باور غلطیه که جا افتاده تو این مادرا که مدفوع سبز نشانه سرماس؛ یکم‌مطالعه کنید خوبه ؛ مدفوع سبز کاملا طبیعی بر اثر آهن موجود داخل شیر خشک ‌یا غذای که مصرف کردیده و اصلا نشانه سرما نیست. الان پسر من هرروز مدفوعش سبز رنگه از ۱ماهگیش تا حالا .خداروشکر اصلا سرما هم‌نخورده

اصولا مدفوع سبز ماله اینه پهلوهاش سرماخورده چرب کن و ببند ببین خوب میشه یا ببین گوشش درد نمیکنه دکتر پسرم گفت همش ماله سرماخوردگی نیست ماله درست شبرنخوردن یا نوع غذای که خودتونم میخورین مربوط میشه

پهلوهاش سرماخورده

معمولا عفونت گوش مدفوع سبزمیشه