۶ پاسخ

عزیزم من دکترم گفت تا سه ماه رعایت کنید که جای بچه سفت باشه

نه مگه تو بارداری نزدیکی ضرر داره من ۱۹ هفتمه رابطه دارم 😅

بستگی ب دکترت داره. والا مال من ک ۳ ماه گفت اصلانداشته باش.بااینکه هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی هفته ای یبار داشتیم ما.مشکلی هم برام پیش نیومده. دیگه ریسکه اینکه ب حرف دکترگوش ندی

عزیزم دکترا معمولا میگن تا ۳ماه اول ریسک نکنین چون احتمال لکه بینی و سقط زیاده،من الان خودم رفتم تو ۵ماه هیجده هفتمه هنوز جرات نمیکنم میترسم مشکلی پیش بیاد

من هیچ مشکلی نداشتم،اما از۱۲هفته رابطه داشتم،برا اینکه جای بچه سفت بشه،تا۱۲هفته صبر کنید،خدای نکرده لکه بینی داشته باشی،تا اخر بارداری باید امپول و شیاف بزنی،به دردسر و استرسش نمیارزه

بستگي ب بدنتون داره و نحوه قرارگيري جفت و بچه!براي من ك ممنوع بود چون هم خونريزي پشت جفت داشتم و هم جفت پايين بود