۱۰ پاسخ

اگه شیر خودتو میخوره اصولا مدفوعشون سبز یا زرده.. پسر منم اینجوره

نظر بقیه خیلی باارزشه اما شما کاریو ک گفتمو انجام بدع نتیجه میگیری گلم

پهلوهاش ببند کلاه سرش میگن مدفوع سبز نشونه سرما خودرن پهلو بچس

عزیزم پهلوهاش سرما خوردن نصف قرص اسپرین بچه رو پودر کن بعد با روغن یا اب پهلوهای پسرتو چرب کن وبا ی دستمال گرم دور پهلوهاش ببند امید وارم ک بهتر بشه

نگران نباش شایدسرما خورده خوب میشه سبز رنگ بودنشم اشکال نداره

عزیزم سردیش کرده بهش یه ۲۰ سی سی نبات داغ بده
پهلوهاشو گرم نگه دار

اگه شیر خشک میخوره بخاطر شیر خشک ....بچه ها یا شب خوب میخوابن یا روز ...نگران نباشید

دکتر گفت رنگ مدفوع اصلا مهم نیست

عزیزم مال دختر منم بعضی روزا اینطوری میشه دکتر کفت اصلا ایرادی نداره فقط مدفوع نباید توش خون باشه.

شیر خودت؟ مال اینه اول شیرتو میخوره ابکیه.. بزار تا ته بخوره به چربی برسه