۵ پاسخ

قطره
پدی لاکت خیلی خوبه

من نکسیوم ۲۰ هر ۱۲ ساعت یک چهارم میدم.ولی به نظرم تاثیر نداشت تا زمانی که خودش بزرگتر بشه خوب بشه.دخترم با وجود مصرف دارو از بیست روزگیش اصلا خوب نمیشدم تا ماه پیش که رفت تو ۳ ماهگی کم کم علایمش کم شد.دکترم گفت تا زمانش خودش خوب میشه و تا زمانی که وزنگیریش خوب باشه اشکال نداره.

من دو ماه دارم دارو میدم بهش اول پنتوپرازول بعد امپرازول اما فرقی نکرده خیلی وقتا ایتقد شدید بالا میاورد که گیر میکرد تو گلوش و حس خفگی بهش دست میداد تا اینکه پری روزتو یه کانال دیدم نوشته بود اکثر رفلاکس ها بخاطر الرژی هست باید مادر رژیم رو رعایت کنه از اون موقع واقعا بالا اوردنش خیلی کمتر شده خداروشکر

پودراس امپرازول بچه ها خیلی دوستدارند

من دکتر به دخترم اس امپرازول داد