۸ پاسخ

عزیزم نگران نباش، تا سونوگرافی نرفتی باورت نمیشه که هست، حس قشنگیه دیدنش تو مانیتور سونوگرافی

اگه علایم بارداری دارید خیالتون راحت باشه که هست

عزیزم نگران نباش چون خیلی دوست داری زود تر صدای قلب نی نی تو بشنوی استرس می گیری بهتره صبر کنی تا به موقع بری قلب تشکیل شده باشه نگران نباش هرچی خیره همون باشه

عزیزم این حس درخانم های باردارهمینطوریه من خودمم تاسونونرفتم باورم نمیشد

من بازده هفتم هنوزم حس شما رو دارم
سنای بارداری بیشتر از منم باز همین حس رو دارن
یه چیز خیلی طبیعیه فقط سعی کن سرگرم چیزای دیگه بشی تا این دو هفته زود بگذره

عزیزم منم تازه دو روز پیش رفتم،با اینکه سونو گفت هست من هنوزم حس میکنم نیست😂
طبیعیه نگران نباش🥰

سلام عزیزم منم تا الان ۲ بار رفتم بازم حس میکنم نیس 🤣🤣

ازمایش خون دادی؟