۵ پاسخ

عزیزم شبا قبل خواب بهش شیر پاستوریزه بده

الان دو ماهه کیانا رو از شیر گرفتم هنوز بیدار میشه و من خواب راحتی ندارم .دو هفته که چیزی نیست.حتی بعضی شبا هیچی نمیخواد فقط میخواد بلند شم‌بغلش کنم تا بخوابه.هنوز باید صبوری کنی

بجه منم همینحوره با این که یک ماه وخوردی هس از شیر گرفتمش بازم شب بیدار میشه کنار خودم اب تو شیشه کردم وجندقطره به لیمو چون اب خالی نمیخوره تو خواب وقتی کریه میکنه میدم یکم بهش دیه میخوابه

عزیزم دختر من بعد چند ماه هنوزشبا بیدار میشه به قول مامانم تشنه است خب بیشتر عمرش شبا شیر خورده طول میکشه عادت کنه.عادتش بده بیدار شد با لیوان بهش اب بده پیش پیشش کن تا بخوابه

اصلا تاریخ نداره گلم .بعضی بچه ها زودتر کنار میان با این موضوع وبعضی هم دیرتر .سعی کن قبل خواب یه غذای خوب وکامل که سنگین نباشه بهش بدی که معدش سنگین بشه وقتی هم بیدار میشه اون غر زد تو غر نزن سرش کم کم خوب میشه