۶ پاسخ

سلام من نزدیک 3 ماهه زایمان کردم هنوز جای بخیه هام درد میکنه فشار میاد. اون طبیعیه تا یه مدتی درد میکنه بعد خوب میشه

من ده روزه سزارین شدم هنوز هم جای بخیه ها درد می کنه طبیعیه تا یه مدت درد کشیدن

سلام وای چه بد من ۶ روز بخیه هام خوب شده بودن دیگه
ولی من سه روز اول هر روز سه بار در روز تو تشت آبو بتادین مینشستم البته بتادین کم میریختم بعد از سه روز هم تو تشت نمک و آب مینشستم و بعد از هربار دستشویی با شامپو بچه خودمو میشستم و با سشوار خشک میکردم و بعدشم پماد چشم میزدم سر ده روز حتی جا بخیه هامم مشخص نبود

مال من باز شدن الان دوماهه من درد میکشم

سلام عزیزم خودتوباسرم شستشوبشوروباسشوارخشک کن پمادهیدرودرم هم بربخیه هاخوبه

برای من که ۲۵ روز طول کشید تا بخیه ها افتاد