۶ پاسخ

عذاب وجدان نداشته باش مواد ضروری از طریق مولتی ویتامینی که میخوری و سبزیجات بهش میرسه.. میوه رو هم کم کم اضافه میکنی. کلا عذاب وجدان همه چیو پیچیده میکنه. شما بهترین مامانِ ممکن برای بچه ی توی دلتی.. ممکنه تو بعضی چیزا مثل مامانای دیگه عمل نکنی (ب هر دلیل)ولی باز هم بهترین مامانی براش.

هنوز که دیر نشده نگرانی عزیزم.سعی کن کم کم خودتو عادت بدی.اگرهم میوه دوس نداری آب میوه درست کن 😉

عزیزم طبیعیه شاید میلت به چیزایی بره که کلا نمیخوردی

پوست بکن بزار جلوت کم کم بخور

سلام آبشون بگیرین بخورین مواقعی که تشنه این آبمیوه بخورین شاید کم کم بهتر بشین

سعی کن دوهفته بهش فک نکنی بعدش میتونی بخوری