۴ پاسخ

عزیزم ۵ماهش تموم شد میتونی تنوع بدی فعلا همون لعاب برنج و فرنی و بده حریره بادوم یا کدو حلوایی هم میتونی بدی

سلام مامان عزیز.. منم بعد واکسن چهارماهگی غذا رو شرو کردم هفته اول با فرنی هفته دوم حریره دادم اونم کم کم.. هفته سوم پوره سیب‌زمینی بعدش دیدم حساسیت نکرد پوره هویج بعدش سوپ و پوره سیب اینا تا الان

سلام با فرنی شروع کن هفته اول بعد هفته دوم یه وعده فرنی بده یه وعده حریره و هفته سوم سوپ و پوره بهش بده با روزی یه قاشق مرباخوری شروع کن هر روز یه قاشق بهش اضافه کن

❤❤❤
نوش جون دخترتون
آروم آروم بدین هیچیش نمیشه