۱۲ پاسخ

من هردفعه چرب میکنم با اردن چرب نکنم میسوزه پاش

من عادت کردم روغن زیتون میزنم ی کوچولو خیلی خوبه کلا زیرنافشو همون قسمت شکم و با روغن کرچک یا زیتون چرب بشه بچه گرم میمونه شکمش و خوب هست کلا اما اون قسمت تناسلی شو نمیزنم

اگه پاش قرمز شده باشه براش پماد کالاندولا میزنم اگر نه هیچی نمیزنم عزیزم

من بعدازشستنش معمولا چربش میکنم.صبام ک ازخواب بیدار میشه مامیشو باز میکنم و باروغن بدنش پاهاش و ماساژ میدم و یکم ورزشش میدم.

نه بابا.اگ پی پی کنه ک سریع میشورمش نیازی ب چرب کردن نباشه.جیش هم نیازی نیست ب چرب کردن اگر دیدم سرخ شده باشه چرب میکنم کالاندولا میزنم

نه من میشورمش باصابون سفیدضدعطری

آره.با پماد کالوندولا

ن بابا پودر بچه هم خیلی خوبه چربم چند وقت یه بار

نه همین معمولی مخصوص بدن نیس

منم بعد هر تعویض پوشک اره با سودو کرم دور جای خصوصیش رو کرم میزنم

من کالاندولا میزنم هربار
یوقتایی هم روغن بدن بچه

اگه چرب کنی دیگه نمیسوزه اصن