۸ پاسخ

از یه روز قبل نه ... همون روز قبل بیرون اومدن از خونه پسر من زیاد تب نکرد

یروز قبل چرا از همون روز قبل زدن واکسن

دوتا واکسن من نیم ساعت قبل بهش قطره دادم اصلانم اذیت نشد

یه روز قبل برای چی؟؟؟!

دوتا واکسن خداروشکر بچه من فقط روز اول نا ارومی کرد من ب محض اینکه واکسن زد دوبرابر وزنش بهش قطره دادم بعدشم دستمال گرم نگه داشتم

من انقد استرس داشتم که نگو رفتم زدم مثل اب خوردنه نیم ساعت قبلش بهش قطره بده بعد اوردی خونه هر ۴ ساعت روز اول روز دوم هر ۶ ساعت روز اول حوله سرد بزار روز دوم حتمن گرم تموم میشع میره

سلام دو تا واکسنه پنج گانه و فلج اطفال یکی توی پای راست یکی چپ قطره خوراکی فلج اطفال هم داخل دهنشون میریزن
یکم سخته پاهاشون اگه کمپرس سرد و گرم بزاری سفت نمیشه استامینوفن هم دو برابر وزنش بهش قطره بده هر چهار ساعت بعد واکسن

من قبل از اینکه از خونه دربیاییم بیرون دادم ن اذیت نکرد برای دختر من فقط زدنی گریه کرد تا شبش هم بی قرار بود