۵ پاسخ

عزیزم عادیه اصن نگران نباش.منم همینطورم انگار هر چی جلوتر میره داره بهتر میشه.در بارداری هر کسی ی علایمی داره که نسبی هستو شخص به شخص فرق داره و همشم نرماله به جز درد شدید و خونریزی و لکه بینی

عزیزم اگه سرگیجت با دارو یا غذا حل نمیشه شدیده برو دکتر مال من خیلی شدید بود راهم نمیتونستم برم موقع پهلو ب پهلو شدن ب شدت سرم گیج میرفت رفتم دکترم برام سروم قند نمکی یک دوم .دوسوم تحویز مرد روزی ی بار میزدم خوب شدم ویارته بعد چهارماه بهتر میشی

انشالله تا دو سه هفته دیگه خوب میشی

من هنوزم همون حالتارو دارم😑

سلام
منم دقیقا مثل شما هستم
وقتی مغزیجات (مویز.بادام.گردو. انجیر)میخورم یکم بهتر میشم