۱۰ پاسخ

طبیعیه عزیزم
مامان شدن سخته
نگران نباش

عزیزم این دردا طبیعی رفتی دکتر بگو بهت شیاف بده جنین داره جا باز میکنه دیگه این دردا هست

سلام‌ منم اوایل بارداری کمر درد داشتم الان خوب شدم یه کم بگذره خوب میشی انشالاه

عادیه عزیزم اصلا نگران نباش

این اولش است گلم طبیعیه من دردام خیلی شدید بود طوری که فکر می کردم الان پریود میشم ولی خوب شدم ولی الان هفته 13 بارداریمه بازم ناحیه زیر شکمم درد می کنه نگرانم

اشکالی نداره اگر در حد پریودیه طبیعیه به خاطر تغییرات رحم هست ولی اگر شدید باشه یکم خطریه

عزیزم منم تو چهارده هفتگی ام،از یه ماهگی مثه تو درد زیر شکم داشتم.دکتر احتمال عفونت داد

عزیزم این دردا اگر که خیلی شدید و غیر طبیعی نباشن تو بارداری طبیعیه

سلام عزیزم نگران نباش زیاد سر پا نباش منم هفته هفتم هستم عادی هست .

منم مثل شمام همه میگن طبیعیه