۹ پاسخ

خودش میاد بعد ۳ روز
منم بعد زایمانم نیومد هی دوشیدم ور رفتم
بعد بی خیال شدم
خودش اومد

مایعات زیاد بخور دلستر بخر بخور سوپ جوبخور ابگوشت خیلی خوبن اینا
بگو همسرت سینتو مک بزنه تا بیاد نترس منم شیرم نمیومد همین کارارو کردم

تا میتونی چیزای مقوی و آبکی مثل سوپ و عصاره گوشت و این چیزارو بخور.فقط از حبوبات نفخ دار استفاده نکن

بگو یکی محکم برات بدوشه... منم شب اول دخترم دنیا اومد خوب خورد ولی چهار ساعت خوابیدم بعدش قندش افت کرده بود سینه نمی‌گرفت. دوشیدیم بهش دادیم خورد و خیلی جریان شیر با دوشیدن بیشتر شد.

مبارک باشه
نگران نباش تند تند سینه رو بزار دهن کوچولوت بزار مک بزنه میاد
سوره ناس هم بخون شیرت رو زیاد میکنه

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک من هم شیر نداشتم قطره شیرافزا گرفتم خوردم اومد

نخودچی و بادوم خیلی خوبه واسه زیاد شدن شیر

سلام مامانی مبارک باشه
ماساژ سینه
مکرر شیر دادن نوزاد
تماس پوست با پوست با نوزاد(صورتشو بزار ب صورتت یا سینت)
گاز دلسترا خوب بزن گرفته بشه بعد بخور
اگ بچت زردی نداره خرما بخور و هم چنین شاهدونه
من انجام دادم و الحمدلله پر شیرم
سوتینم نپوش

اولش گ طبیعیه. فقط چایی نبات نسکافه زیادبخوررر