۲ پاسخ

پسر منم حساسیت گاوی داره، اوایل تخمه هم نمیخوردم، اما الان که چهار ماه و خورده ایش هست، تخمه میخورم دیگه چیزیش نمیشه. فکر میکنم فقط به لبنیات گاو و سفیده تخم مرغ حساس باشه. چون گوشت گوساله هم خوردم چیزیش نشد، اما یه شکلات که بخورم ،بخاطر شیر خشک توش، علائم حساسیتش بروز میکنه

عزیزم شما چون خیلی چیزارو الان نمیتونی بخوری باید جایگزینش کنی. تخمه کدو اتفاقا دکتر من گفت بخور مشکلی نداره. بادوم هم زیاد بخور که باعث میشه شیرتم خیلی بیشتر بشه. من الان حدود ۴ ماه شیر بادوم میخورم.