۵ پاسخ

چرا حلقه 🤦‍♀️من پسرمو ۲۰ دقیقه بیهوشش کردن چون عمل ختنه و فتق باهم انجام شد. اصلا هم ع۳ونت نکرد و اینطوری که پسر۷ای دلبند شما شدن نشد و بعد سه روز یه پوسته حلقه ی نازک افتاد و تا یک هفته پوشکشو تند تند عوض کردم و شستمش و پمادهاشو ادامه دادم تا بخیه های ختنه اش چهارتا بود افتاد و مشکلی هم پیش نیومد خدا را شکر.

عفونت کرده دیگ... نباید اینطوری بشه... ببرش دکتر

ببرش دکتر نشون بده
جایی که من پسرم ختنه کردم گفتند بعد یهو هفته بیابید ویزیت و ما رفتیم نشون دادیم و بهمون پماد داد که تا دو هفته زدیم
البته من تجربه این مایع سفید ندارم
آلت تناسلی پسرت شستی؟! و این نرفته یا دوباره اینطور شده؟!؟

ن عزیزم مرتب بااب مقطربشورپسرمنم اینحوربود

سلام عریزم اره عفونته حتما فردا ببرش دکتر
پشت گوش ننداز