۶ پاسخ

عزیزم این وضعیت نرمال بدنتون هست ، و بعد از زایمان به علت تفاوت های هورمونی قبل و بعد زایمان رخ میده ، خوب کاری میکنی مولتی ویتامین میخوری ، دوره شو باید طی کنه

وای منم .میترسم سرمو شانه بکنم.نکنه کچل بشم

سلام عزیزم همه همینطورین قرص بیوتین یا زینک پلاس خارجی بخورید لااقل تا چند ماه همینطوریه بعد سریع درست میشه

منم ریزش مو دارم رفتم دکتر قرص زینک پلاس داد ده روز میخورم فعلا که تغییری نکرده

سلام منم همین مشکلو دارم😭😭😭

عزیزم من دقیقا مثل شما بودم.زینک بخورین.واسه من زود تموم شد منم قشنگ انگار کچل شده بودم.الان انگار جاش دراومده.اصلا نگران نباش