۴ پاسخ

نوزادرو بزور نمیشه تپل کرد که ... هرچی گنجایش معده ش باشه میخوره....سینه تو میگیره ولی باقطره چکون خطرناکه ممکنه توگلوش بپره باشیشه بده عیبی نداره بازم سینه ت میگیره

عزیزم مثل من نباش دلم خونه ازبس دنبال یه شیرخشکم که دخترم تپل بشه این ۴ماه ازبودن دخترم لذت نبردم ..اگه وزنش خوبه شیرخودتو بهش بده

خانمی منم که فقط دارم شیر خشک میدم تپل نشده ،به وقتش هم وزن بگیره هم تپل بشه حساس نشو اگه وزنش روی نمودار

سلام اگه شیرتون کافی هست نیازی ب شیرخشک نیست