۷ پاسخ

من خیلی ناراحت بودم اولش سینه امو نمیتونست بگیره کوچیک بود میدوشیدم با شیشه میدادم بعد ۲.۵ ماه کلنجار رفتن بلاخره گرفت. شیر خشکم میداما شیرم کم بود چون خودش مک نمیزد. خلاصه یه ماه شیرم حسابی خوب شد و اونم تا تونست خورد پدر معده اش دراومد رفلاکس و کلی دل درد گرفت خودم فهمیدم از شیرمه چون با شیرخشکش خوب بود. یه هفته اس شیر خودمو نمیدم خوب شده ولی دلش میخواد همه اش چشمش به سینه امه آتیش میگیرم

چاره چیه،منم دارو میخورم نباید شیرمو بدم

اول از همه حرفای مادرت و خواهرت آزارت بده
من دارم اینارو تحمل میکنم😞

ادما بسته به شرایط تصمیم میگیرن ناراحت نباش

ناراحت نباش عزیزم حالااکثرااین طوری هستن منم همینه

یعنی میتونستی بدی و ندادی یا نه واقعا مشکل داشتی که شیرخودتو بدی؟

سلام خانومی اصلا اینطور فکر نکن
خب چاره چیه همه یجور دغدغه دارن ناراحت نشو.
برعکس من
منم شیرخودمو میدم خب تلاش میکنم شیرخشک هم بخوره میگه الا بلا شیشه رو بگیرم مجبور میشم با قطره چکون بدم شیرم شبا کمه

ناراحت نباش گلم