۹ پاسخ

سلام عزیزم ببلاک خیلی غلیظه و بچه ها دچار یبوست میشن.
اگه خیلی اذیت شیرش و عوض کن بیومیل ای ار بده بهش خیلی خوبه نزدیگ به شیر مادره و راحت مدفوع میکنه،

سلام عزیزم ترنجبین دم کن بهش به اندازه سه چهار قاشق بده

تو بهش کمک کن
سره ی گوش پاک کن رو روغن زیتون بزن بعد اروم فرو کن تو مقعدش هر چی پی پی داشته باشه میاد.
راحت میشه.
دختر منم اینجوری بود
هر دکتری بردم همین راه حل رو بهم داد

بچه منم همینه ببلاک ال اف میخوره.کاریش نمیشه کرد ب نظرم روند تکامل دستگاه گوارششون تکمیل شه درست میشن

ترنجبین صبح ناشتا بهش بده اما ببلاک ای آر یبوست نمیاره ... ازچیز دیگه ست

یکم روغن زیتون بریز توشیرش

ترنجبین عالیه

سلام سه قطره یاپنج قطره دایکمینتون بهش بده قطره ی دایکمینتون

وقتی زورمیزنه پی پیش سفته سختشه پاهاشوبالاپایین کن راحت میشه یامیتونی پاشوجمع کنی بالابگیریش نزدیک شکمش راحت میشه