۵ پاسخ

این تیر کشیدنا هر چند وقت یبار میاد بخاطر جا باز کردن رحمه نگران نباش.. واس من هر هفته یشب درد میگرفت کشاله های رانم حتی

نه عزیزم مشکلی نیست نگران نباش توحاملگی دردکشیدن دائم و زیاد نگران کنندس دردنداشتن که نگرانی نداره

ن اصلا خداروشکر ک قطع شده

طبیعیه

‏این لینک را دنبال کنید یا به این شماره پیام دهید💞
۰۹۳۹۲۹۰۱۲۴۱
تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید: https://chat.whatsapp.com/HkWsmRqDuH78zNgpTEMYI1

سلام عزیزم من دقیقا الان ده هفته دوشب تیرکشیدن دارم همش استرس دارم خداروشکر شما الان گفتید یکم خیالم راحت شد پس طبیعیه