۶ پاسخ

آره دوتا پا رو میزنم یکیش اصلا دردنداره متوجه نمیشه ولی یکیش کمی درد داره نگران نباش روز اول کمپرس سرد روز دوم گرم براش بزار هر چهار ساعتم قطره بده بهش اذیت نمیشه مبارکش باشه پیشاپیش 🥰

چهارماهگی راحته،۴ساعت یه بار استامینوفن بده چیزی نیست

عزیزم من شنیدم واکسن هر ۶ ماه اذیتش زیاده ۶ ماهگی یه سالگی و ۱۸ ماهگی استرسم نداشته باش استامینوفنشو ب موقع بدی انشالله ک اذیت نمیکنه

بله دوتا پا ولی همون لحظه گریه میکنه ده دقیقه بعد استا بده ترجیها پاراکید مراقبت هاش رو دقیق انجام بده از همشون راحت تر اینه

وای دخترمن فردا داره😔

۴ ماهگی خیلی راحته استامینیفون بده