۴ پاسخ

عزیزم بچه تون شاید سرما زده شد با حوله گرم بزار رو شکمش . تا خوب بهش . اگ شیر خشک میخورد از شیر شم شاید باشع

مدفوع نوزاد تا زمانی که غذا نخورده شل وابکی هست بعضی بچه ها شکمش زیاد کار میکنه به این معنی نیست که اسهال داشته باشه
به دکترش بگو براش یه آزمایش مدفوع بنویسه اگر اسهال باشه مشخص میشه

احتمالا آلرژی داده اگر شیر خشک میخوره باید شیر سویا بدین پروتین گاوی نداشته باشه اگر شیر خودتونو میخوره خودتون لبنیات مصرف نکنید

دختر من از وقتی ب دنیا اومده همینجوریه😟