۷ پاسخ

سلام سیرابی بخور و یا کمی رنجبیل داخل آب برای تهوع. و هفته ۸ برای قلب جنین و هفته ۱۳ و ۱۸ برای غربالگری

چرا نمیری تحت نظر یه دکتر باشی اون همه چیرو تو وقتش میگه
بازم برا حالت تهوع قرص دمیترون بخور
وهفته ی 7یا 8برو سونو واسه قلبش

مبارکه عزیزم 😍برا تهوع زنجبیل روی آب یا چای بریز بخور خیلی بهترت میکنه سیرابی هم عالیه برا تهوع
بهترباشی

مبارکه عزیزم
شما برین دکتر یه معاینه بشین دکتر تاریخ سونو هم میگه بهتون

سلام ب بهداشت محلتون مراجعه کنید اون شمارو راهنمایی میکنه وب هرجایی ک واجب باشه ارجامیده

سلام عزیزم
من ۶ هفته و یک روزم بود که رفتم سونوگرافی هم انجام دادم و صدای قلب جوجه‌مو شنیدم
الان میتونی سونو انجام بدی
مبارکت باشه عزیزم

مبارکه عزیززززم 😍ب هیچ وجه زنجبیل نخور چرا نوشتید زنجبیل خوبه اصلا خوب نیس گرمه باعث خونریزی میشه بهترین چیز ک بری زیر نظر دکتر واگه خواستی قرص دمیترون بگیر مخصوص حالت تهوع گلم