۳ پاسخ

رفلاکس پنهان داره عزیزم ببره دکتر تا شیر خشک رو عوض کنه.ولی صددرصد امپرازول میده بهش ولی شما بهش ندین امپرازول بچه گناه داره معدشون ضعیفه اگه میخواین از همین الان از این دارو ها بدیم ک دیگه معدشون داغون میشه.هروقت شیر میده اروغشو بگیره یه کم برعکسش کنه سینش بزارو رو دستش برعکسش کنه تا نفخش گرفته بشه..بعد زیر سرشو هم یه کم بلند بزار خوب میشه.دیگه نیاز ب دارو نداره.فقط ببره دکتر شیرشو عوض کنه

بچه من شیرخشکی بود رفلاکس پنهان داست اشتهاش خیلی کم شد دکترشیرخشکش رو عوض کرد. حتما رفلاکس داره معدش اذیته ببرید دکتر .دکتر گرمیچر انگلیسی هم داد به بچم

چندوقتشه ؟؟؟؟؟