۹ پاسخ

سلام بنظر من قبلش استامینفون نده من به دخترم ندادم می گفتن اثر واکسنو کم میکنه.بعد از واکسن دوبرابر وزنش بهش بده روز اول هر ۴ساعت روز دوم هر ۶یا۸ساعت. روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم بعدش اکی میشه.اصلا نگران نباش عزیزم.

استرسش و سختیش در برابر ختنه هیچه...😥😁
موقع زدن که سریع تموم میشه و یه لحظه گریه میکنن.بعدشم که استامینوفن برا تب استفاده میکنین و باید مراقب باشین که پاشو خیلی تکون نده.سختیش همون ۲۴ ساعت اوله بعدش تموم میشه

اصلن استرس نداشته باش قطره استامینوفن بخراگه تب داشت یاخیلی گریه کرددوبرابروزنش هر۶ساعت یباربده بهش دست وپاشم بااب ملایم بشور وباحوله گرم جای واکسنش بزاراینطوری زیاداذیت نمیشه

نیم ساعت قبل از اینکه واکسنشو بزنه دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بهش بده( یعنی وزنشو ضربدر 2کن)بعدش سریع حوله گرم بزار روش تا ورم نکنه هی گرم کن تا ورم نکنه هر چهار ساعت هم بهش قطره بده تا 3روز و حمومش هم نکن

اصلا نترس
مراقبت هارو انجام بده نگران هیچی نباش

دخترم باید امروز میزد که نزد فردام ک تعطیله چطور واسه شما فردا می زنن

عزیزم اصلا نگران نباش استامینوفن رو سروقت بده
من قنداق کردم پاش رو خیلی تکون نمیداد دردش کم شد
قبلش هم قطره بده کلا چندساعت اول یه کم اذیت میشه ولی بعدش دیگه آروم میشن

استرس واسه چی؟ یه واکسن میزنی و تمام

اصلا استرس ندره ۴ ساعت استامینوفن بده من ی روز کامل دادم تب نکرد اصلا