۵ پاسخ

قطره هاشو مرتب میدی؟

سلام ،لطفاً نگران نباش و عجله نکن🙃
پسر منم همینجوره ی کم که دمر میمونه و تلاش میکنه خسته میشه و به گریه میفته امشب بعد مدتها ی کم احساس کردم دنده عقب رفته😅 خوبه این یعنی صبرمون جواب میده (برادرزادم که سه ماه بزرگتره قبل چهاردست و پا سینه خیز به عقب میرف بعد چندمدت به جلو رفتنش شروع شد) الان دیگه مبل رو میگیره زاه میره

نگران نباش عزیزم پسر من چند روز دیگه هشت ماهش میشه .سینه خیز نمیره چهار دست و پا نمیره تازه تا یکم میشینه زودی میوفته تنبل خان .بچه ها باهم فرق دارن .ولش کن چیکارش داری 😆😆

بعضی از بچه ها کلا چاردست و پا نمیرن کلا میرن سر اصل مطلب یهویی راه میرن😁 نگران نباشین . ی اسباب بازی ک صدا داره ک دوست داره بزارین جلوش ک خودش سعی کنه بره طرفش کم کم راه میوفته. من کلی تمرین کردم با پسرم الانم چاردست و پا میره‌ . شما هم نگران نباشین هنوز وقت داره. همه بچه ها مثل هم نیستن😊

سلام عزیزم فک کنم ۱۱ماهگی دختر من ک مبلا رو میگیره راه میره نمی‌دونم ولی بعضی بچه ها چهار دست و پا نمیرن