۷ پاسخ

سلام دکتر به من گفت برا یبوست تو بارداری تمر هندی بخورم

گلم دردای ناف طبیعیه اما زیاد بود حتما بره دکتر برای یبوستش چون بخاطر ویار غذا خوب نمیخوره هست مایعات زیاد بخوره کمپوت گلابی سالاد پر از کاهو آلو و انجیر خیس شده چیزای ملین بخوره پماد ام جی بگیره مقعدشو چرب کنه ضررم نداره استفاده کنه زور نزنه خدایی نکرده هم برای نی نی ها مشکل پیش بیاد هم مقعد خودش آسیب ببینه

بنظرم بهترین کار اینه که بره دکتر

بگو حتما دکتر یه شربت ملین بده بخوره زور زدن واسش خوب نیست مخصوصا دو قلو خدایی نکرده خطر زایمان زودرس میاره و اینکه اگه دردش زیاده به دکتر حتما بگه

عزیزم منم سر دخترم ناف درد شدسد داشتم تا دو ماهه اول کلا از همین ناف درد فهمیدم باردارم و یبوست خیلی شدید من برا دفع از شیاف استفاده میکردم بعد دیگه با رژیم غذایی خوب شدم شب الو رو خیس میکردم صبح بلند میشودم اون ابش رو میخوردم دکتر هم بهم گفته بود کمپوت گلابی بخورم و تا میتونم کیوی که کاملا رسیده شده رو بخورم کیوی خیلی ملین بود و فوری خوبم میکرد.

شربت لاکسی ژل شبا قبل خواب یک یا دو قاشق میتونه بخوره یا انجیر خیس کنه صبح ناشتا ۳ تا بخوره

اای جانم مبارکش باشه من عاشق دو قلوام 😎آلو خیس کنه بخوره انجیر خیس کنه بخوره
فک کنم طبیعی باشه درد نافش حالا بگو با دکترش مشورت کنه بگه
ولی چون دو قولوئه بگو استراحت کنه حسابی تا قشنگ جاشون سفت بشه