۹ پاسخ

دختر منم میگ نی نی.یک.دو .دِه.جیجه.قبلنا خیلی میگفت الان از یادش رفته
مثن میگف داداش.آب.نم نم.

دخترها زودتر به حرف میان ، پسر دوست من ی دفعه ای شروع کرد حرف زدن ،دخترم الان حموم ، داغ ، حمید ، بابا ، مامان ، آب ، به به ، ددر ،نی نی ، چشم ، دست ، پا ، بگیر ، بده ، بغل ، ماهی ، هاپو ، الو ، بدو بدو ، صدای شش تا حیوون رو بلده ، چند تا از اعضای بدنم میشناسه

دقیقا پسر منم همینا رو میگه همش بابامینا میگن چرا حرف نمیزنه مامان وبابا آب هاپو پا حم یعنی حموم دد همینارو میگه ولی ماشاالله خیلی باهوشه همه چیزو میدونه هرچی بهش میگم انجام میده مثلا بهش میگم دمپایامو بیار میاره یا آشغال بنداز سطل آشغال میبره میندازه جارو میکنه هرچی بهش میگم گوش میده ولی احساس میکنم زیاد کلمه نمیگه

دخترای من هم بابا.مامان.به به .دد.نه.من.ده.جی جی یعنی جوجه.نی نی.نان.اب.قار .بعبع.زرد.گل. همین میگن.منم نگرانم چون درست زبون باز نکردن

پسر من میگه بابایی. مامانی. عمو. فرداد اسمه باباشو میگه خخخ. بیا. بده. توپ. بعد آب خواستنی همیشه میگه آب بده به نی نی. دردر. جیش. هاپو پیشی قوقو. گل. و..

بابا.مامان.احمد
نونو=خوراکی
چند تا کلمه رو هم فقط حرف اولشو میگه ...

بابا مامان دایی عمو ابجی داداش عمه بیا بریم برو به به نی نی ممه لالا دست پا آبی جیش پیشی هاپو جوجو کجایی داغ نه آره و.....

پسرا نسبت به دخترا دیرتر صحبت میکنن پسر منم همین طوریه بابا ، ماما ، هام ، نه ، بلی ، ددر ، ننه ، هانی ، وا ، نانا

دختر من ۱۸ ماهشه اینارو میگ:
اره ،ن،بیا،نمیام،عزیز،عباس،علی،امیر،بهنام،پتو،گیر،مامان،بابا،هاپو،بعبعی،پیشی،نانای،اقاجون،نام نام،اب،بده،
کلمه زیاد میگ اینارو یادم اومد