۴ پاسخ

اگه منع پزشکی نداری نه چه ضرری داشته باشه؟ ولی هفته ای یکبار. مگه میشه ۹ ماه رابطه نداشت سرد میشن زن و شوهر نسبت به هم

عزیزم ببین اگه شرایط خاص یا بارداری پرخطر نداشته باشی مشکلی نداره و ضرری به بچه نمیرسونه . البته بهتره که زیاد نباشه مثلا هرشب هرشب نباشه و اروم باشه

سلام عزیزم من تو ۷ماه هستم یه بار هم رابطه نداشتم..درکل میترسم اینکارو بکنم.حالا ببین نظر بقیه دوستان چیه

سلام میگن سه ماه اول ضرر داره اونم اگه دکترت منع کرده باشه..درغیر این صورت اشکال نداره...بهترینشم پهلو به پهلو هس.