۹ پاسخ

من خیلی تحقیق کردم سنتی خیییلی بهتره ، اکثر دکترا میگن روش حلقه هرچند الان اسون تره ، اما در اینده ممکنه مشکلاتی براشون به وجود بیاره ، حتی دیده شده که تنگی الت و این چیزا اورده ، اما سنتی هیچ ضرری نداره نه الان نه در اینده

سلام عزیزم من تو اطرافیان هم روش سنتی داشتیم هم حلقه که من خودم پسرم تو پونزده روزگی ب روش سنتی ختنه کردم خوب بود

سلام عزیزم من که جراحی انجام دادم یا همون سنتی راضی هم هستم من ۴۵ روزگی بردمش دکتر گفت تا زیر ۲۰ روز بیاری حتی بهتره

منم پسرمو به روش سنتی ختنه کردیم
خیلی خوبه بخیه هاش خودش ریخت بعد جوش خوردن عالی بودینی
خودشم سنتی که ببرم دکتر نه
سنتی که طرف ۳۰ سال تجربه داشته
اومد خونمون و ختنه کرد و تا خوب شدن بچم همش اوندو سر زد و باندپیچیاشو انجام میداد میرفت
چه چیزایی که ازش نشنیدیم درمورد ختنه حلقه که همه انجام میدن اینروزا...

سنتي بهتره من هردو روشو ديدم بعد از انجام دادن از نظر زيبايي سنتي صد درصد،و همچنين در و دوره بهبودش ،خيلي خيلي بهتر از حلقه هستش

من به روش حلقه راضی هم بودم پسراولم روهم حلقه ختنه کردم هیچ مشکلی هم تاحالاپیش نیومده خداروشکر

من هفت روزگی پسرمو سنتی ختنه کردم خیلی خوب بود وراضی بودم.

حلقه راحته.

منم هنوزختنه نکردم پسرموامامیخوام به روش حلقه انجام بدم