۵ پاسخ

سلام وزنش خوبه نسبت به تولدش پسرمن تولدش ۳۵۰۰بود الان دوسال و ده ماهشه ۱۱کیلویه

کم هست نه خیلی.... شربت تقویتی بهش بده اشتهاش زیاد میشه برای سیستم بدنیشم خوبه، دختر منم دپیا اومدنی ۲۸۰۰بود الان ۱۵کیلو به نظرم بازم جا داره خیلی بد غذا میخوره

وزنش کم هست ولی نه خیلی....

پسر من موقع تولد ۲۹۰۰ بوده و الان ۱۰ و کیلو ۶۰۰
وزن پسرتون به نظرم خوبه

سلام عزیزم دخترم موقع تولد ۳.۲۰۰ بود الان ۱۲۵۰۰ هس خیلی هم ضعیفه غذاشم زیاد خوب نیس با اشتها نمیخوره مثل بچه شما بازیگوش بچه های الان همینطورن