۴ پاسخ

قطره اد رو سر تایم مشخصی بده. مهمه که بچه رو نمودار رشدش حرکت کنه حالا تو کدوم دهک نمودار بودنش مهم نیست هر کس بسته به ژنتیک.تغذیه و ....یه جوره. برا این مسیله جای شما بودم دکتر متخصص می بردم که اگر اشکالی رو تغذیه یا...هست رو زودتر جبران کنم.

چراالکی خودتو بچه رو اذیت می‌کنی اگ بری گوگل نمودارقد نوزادان رو بخونی میفهمی که خوبه..بعدم شاید فرزندشان ازتون دسته ها باش که یهو قدشون رشد می‌کنه پس الکی اذیتش نکنید و نگران نباشید

اگه عزیزم خیلی نگرانی دکتر غدد ببرش دلتو یه دل میکنه و اینکه تا سن ۱۸سالگی افزایش قد همچنان ادامه داره و اصلا جای نکرانی نیس و‌جفتتونم که قد بلند هستین و اگه تو ژنتیکتون قد کوتاه نداشتین که کوتاه نمیشه بعدم انقدر ورزش و کارای هس که قد بلند بشه دیگه جای نگرانی نیس

عزیزم مشکل منم همینه شما برای رفع مشکلت راه حلی پیدا نکردی؟