۴ پاسخ

اره ناف پسر من زد بیرون اصلا.. تا عادتش دادم به هر دو ساعت.. هر موقع بچه گریه کرد با سینه ارومش‌نکن.. زبان گریه نوزادان رو دانلود کن ببین دستت میاد هر‌گریه برای‌ چیه..
مثلا صدای گریه (نه) واس گرسنگیه
اِیر بگه باد از پایین داره
اِه اِه کنه وسط یا اخر شیر خوردن باد گلو داره
اواَ اواَ کنه خوابش میاد
هه هه کنه جاش خیسه یا گرمشه یا سردشه‌نم نم دستت میاد

آره اگر بادگلو نزنه جمع میشه دلدرد میگیره
ما خودمونم اگر غذا زیادی بخوریم معدمون ورم میکنه درد میگیره نوزادم همینطور

بله عزیزم ریفلاکسممیاره پرخوری عوامل ریفلاکس

بچه اونقدری که جاداره میخوره. اگه زیاد بخوره بیتابی میکنع کمی آخر اضافشو بالامیاره یکم بعدش.
نفاخ نخوری با سردیجات تو دلش باد درست نمیشه.