۹ پاسخ

تا بوده و نبوده چیزای شیرین یبوست میاره
عرق نعنا خودت درست کن (نعناتازه دم کن بریز تو شیشه تو یخچال)
قطره دایمتیکون ۱۲ قطره با ۳ سی سی عرق نعنا قاطی کن بهش بده

عزیزم تنهاکاریکه انجام میدی اینکه یه مقدار ترنجبین رو بزار بجوشه بعد از پارچه ی خیلی تمیزو کلفت ردش کن اضافی هاش گرفته بشه بعدبریز تو شیشه ی بچه بده بخوره اندازه چندقاشق که خورد بعد از چندساعت بچه شکمش کارمیکنه خود ترنجبین شیرینه عزیزم, من همیشه همین کارو انجام میدم,
یه تیکه نبات کوچیکو با اب بجوشون بعد واسه دل درد بچت بهش بده بعدش ببین چه خواب ارومی میشه

چنقطره آب جوش خالی بده خوبه

اتفاقا چیز شیرین باعث میشه بچه مدفوع کنه من س پیمانه اب با ی حبه قند متوسط
حالا هرجور میدونی درست کن ولی مزش ی ذره شیرین باشه
الان زمستونه اب قند نده سرما میخوره شکر بده
ولی شکر زیاد نده ممکنه اسهال شه

من که ندادم ولی شنیدم میگن آب جوشیدرو با نبات سفید مخلوط کنین برین بچه ولی خب چیز خوبی نیست نده

برای دفع مدفوع من نشنیدم ولی برای دل درد حتما میدم

برای دفع مدفوع ی گوش پاک رو روغن زیتونی کن مقعدشو تحریک کن یا ،دستتو تمیز بشور خودت با روغن ماساژ بده راحت بشه ک عضله مقعد شل بشه

یا از داروخونه قطره ترنجبین بگیر بهش بده

ن عزیزم دکتر گف ابجوش اب قند اب جوش خالی در روز ب نی نی بده ک اب بدنش کم نشع اصلا اشکال نداره

من بعضی وقتا یه نبات کوچیک تو یه نصف استکان حل میکنم میدم پسرم ولی قند داغ ندادم تا حالا