۸ پاسخ

نگران نباش عزیزم
توکل کن ب خدا
من هروقت تو شرایط سخت نسبت ب بچه م قرار میگیرم متوسل میشم ب حضرت رباب و علی اصغر

سلام عزیزم خدا انشاالله زودتر بیارتش کنارت ...به قول دوستمون الان خیلیا بچشون میره ان سی یو و ...به اقا ابوالفضل توسل کن زردی پسره من بالا بود بهش عاجزانه التماس کردم از فرداش اومد پایین

عزیزم ان شاالله که زود خوب میشه خیلی حرص نخور برات خوب نیست میدونم سخته ولی باید قوی باشید

انشالله خوب میشه عزیزم 😘😘خدا هواسش هست

عزیزدلم نگران نباش این مشکل واسه خیلی ازبچه هاپیش میادهمشونم سالم وصحیح میرن بغل ماماناشون..
انشالله ک هم خودت هم نی نیت زوده زودمرخص میشین وسالم وسلامت کنارهم عشق میکنین❤

ایشالله زودتر خوب میشه عزیزم، نگران نباش🌹🌹

عزیزم نگران نباش زود خوب میشه میاد خونه به سلامتش فکر کن زمان میگذره🙏🙏🙏

پناه بر خدا الهی هر چه زودتر مرخص بشه.