۴ پاسخ

عزیزم بچه ها فک کنم تا ۴ یا ۶ ماهگی نفخ دارن و با زور زدن باد شکم خالی میکنن .حتما اروغشو بگیر اگ دیدی خیلی اذیت میشه ببرش دکتر یه قطره پروکید.و شربت گریپ میکسچر میده آروم تر میشه

میدونم جی میگی گلم گشنشه ولی وسط شیر حرصش میگیره و جیغ جیزنه ..کبود میشع .شکمش قار و قور میکنه ☹کم کم بهتز میشه کولیک داره یکماهگی رد بشه بهتر و بهتر میشه

گریه بجه بعد از بیرون کردن باد شکم بخاطر نفخ من بعضی غذاها میخوردم بچم باد شکمش اذیتش میکرد جمع میشد تو خودش تو خواب بعضی وقتا بیدار میشد با باد شکمش شربت گریپ واتر و قطره پدی لاکت بگیر برا نفخش خوبه

ممنون مامان السا اتفاقا گریپ میکسچر دارم بدم خوب میشه