۶ پاسخ

سلام عزیزم فقط سعی کن تحرک نداشته باشی وگرنه بالا میاری، منم اینجوری شده بودم ولی نشستم چشمامو بستم نفس عمیق کشیدم تحمل کردم و خداروشکر بالا نیاوردم

عزیزم باید استراحت کنی وقتی خوردی اصلا راه نرو کارنکن به منکه اینجورگفتن اون زمان واگر بالا آوردی باز باید محلول بخوری پس سعی کن آروم باشی آره آدم احساس بدی بهش دست میده واقعا
بچمم مثل هروز بود حرکتاش اینکه بگم محلول خوردم وحشتناک تکون میخورد نه اصلا

منم آزمایشگاهم محلول رو خوردم
سرم سنگین شد یکم راه رفتم بهتر شدم

منم الان تو ازماژش گاهم ،سردرد گرفتم پس طبیعی حالا میخواستم راه برم تا رفع بشه

اره تکون نخور یه جا بشین نفس عمیق بکش وگرنه اگه اوردیش بالا باید دوباره یه روز دیگه بری

بله خب ناشتا هستی