۵ پاسخ

والا دکتر دختر من گفت از اول 6 ماهگی کمکی بدم.اونم چون وزنش کم بود و رفلاکس داشت.از چهار زوده فک کنم

اگر ی درصد به این نتیجه رسیدی که شروع کنی حتما حتما بجای اینکه هرروز حجم غذاشو تو ی وعده زیاد کنی تعداد وعده هاشو زیاد کن

اول فرنی آرد برنج
دستورش تو ابزار گهواره هست

این برنامه ی منه از سایت نی نی پلاس نوشتمش
منم چون بچم ۶ماهش کامل نشده الان بعد دو سه هفته نهایتا روزی ۲ تا۳ وعده و دو قاشق میدم

سلام عزیزم حداقل تا پنج ماهگی صبر کن دکتر ب من گفت پنج ماهو یک هفته اش که شد با لعاب برنج شروع کن

نه عزیزم من تو سوالاتم مطلب گذاشتم بخون

بهداشت ب اونایی ک وزنشون پایینه میگه ۴ماه و دوهفته شروع کنن ...اگه وزنش خوبه بزار ۵ ماه و دوهفته بهتره ..