۹ پاسخ

واسه منو زده ٩ فروردين ولي دكترم ميگه شايد ٢٦ اسفند سزارين كنم خيلي ميترسم خدا كنه همه چي خوب پيش بره

شماها که ۳۴ هستین.نی نی هاتون خودشونو سفت میکنن؟

واس منو زده هفت فروردین.ولی ازطبیعی میترسم سز میخام

برا منو دکترم گفت هرموقع خودم برات تاریخ بزنم هنوز سونو ام نرفتم یعنیاز۱۸ هفته به بعد نرفتم.ولی اگه طبیعی باشه اولای فروردین اگه سزارین اخرای اسفند

طبق ان تی ۵ فروردین . چ سزارین چ طبیعی دوتاش وحشتناکه

من امروز ۳۴ رو پُر کردم
میخوام سز بشم دکترم هم تا قبل از این میگفت مشکلی نیس حالا یهویی گفته بیمارستان اجازه سز اختیاری نمیده و زده زیر همه چی

24 اسفند سزارین

تو سونوهای قبل واسه من زده بود11فروردین ولی هفته31که رفتم واسه وزنش گفت5فروردین

چهل هفته زده 10 فروردین