۵ پاسخ

خودت کار خاصی نباید بکنی باید مراقب باشی رابطه نداشته باشی خم و راست نشی و پله مراقب باشی و حتما زیر نظر یه پزشک خوب و دلسوز باشی اون بهت امپول و قرص هایی میده که بهتر رشد کنن و دچار چسبندگی نشن عزیزم مبارکت باشه و از این دوران لذت ببر

عزیزم بتاتون چند بود و چند هفته بودین اونموقع

سلام عزیزم اره منم همینطورم استخون لگنم درد میکنه دکتر گفت بیشتر دراز بکش استراحت توی بارداری با نشستن نیست باید دراز بکشی و رابطه نداشته باشی بهتره.

سلام عزیزم مبارک باشه دوقلو ی همسان داری خیلی خوبه خودتونم تشخیص نمیدین چهره هاشونو خدا حفظ کنه برات 😍

همسانن؟من شنیدم همسان باشن یه جفت یه کیسه دارن