۳ پاسخ

باهاش صحبت میکنم بلندش میکنم بهش شیر میدم.میشورمش پوشکش میکنم باهاش حرف میزنم بازی میکنم و قطره آ د بهش میدم یکم راحتش میذارم خودش بازی کنه و دست و پا بزنه بعد که خوابش اومد میخوابونمش

اول بش صبخیر میگم باش حرف میزنم بعد دس وصورتشو میشورم بعد قطرشو میدم بعد شیر میدم بعد ارغشو میگیرم بعد یکم بازی میکنیم بعد خسته میشه خابش میاد میگیرم میخابونمش وبعدش دیگه ب روزمرگی هام میرسم تا وقتی ک بیدار بشه😅❤

من اول تو تخت باهاش حرف ميزنم و بازي ميكنم و ماساژش ميدم تا كاملا خواب از سرش بپره بعد هم ميبرم دست و صورتشو ميشورم كه از الان ياد بگيره كه صبح شده ، بعدم قطره اد ميدم و ...