سلام مامانا گوش سوراخ کردن خیلی درد داره

۷ پاسخ

نه گلم اولش یه سورخ میکنن یه گریه ایی نابی برات میکنه دیگه تمام

سلام عزیزم دردش فقط همون لحظست بعدش دیگه دردنداره فقط بایدپمادچشمی بزنی مرتب ک عفونت نکنه

سلام درد که داره ولی چون بچه هستن زیاد نمیفهمن همونجا گریه خفیف دارن مثل واکسن زدن ولی زودی ساکت میشن پماد آد و دستمال مرطوب استفاده کن جاش چرب بمونه و خشک نشه

برا دختر من چهل روزگی سوراخ کردم چون تکون نمیخورد راحت بود فقط از صدای دستگاه ترسید یه گریه کرد تمام امدم خونه سه چهار روز بعد دس که میزدم اصلا گریه نمیکرد ولی بچه هفت ماهه یکم بیشتر گریه میکنه چون سرشو محکم میگیرد که تکون نخوره میترسه ولی همون جاست گریه اش

به نظرم نگهدارید بزرگ شد و خودش خواست سوراخ کنید منم این کارو میکنم
حاضر نیستم به خاطر یه گوشواره گوش کردن دخترم بترسه و اذیت بشه

هرچقدر کوچیکتر باشه گوشش نازکتره و دردش کمتزه البته فقط همون لحظه گریه میکنه بعدش دیگه وقتی دستش بزنی یکم میسوزه

نميدونم والا من تاحالا چند بار دخترمو بردم گريه هاي بقيه رو ديدم زدمش زير بغل برگشتم خونه🙁