۵ پاسخ

عزیزم من خودم کارمند مرکز بهداشتم. امروز کلا کمپرس سرد فردا کمپرس گرم. کلا کیسه کمپرس توی حوله بپیچ بزار مستقیم نزار رو پاش و اینکه وقتی هم میزاری ده ثانیه نگهدار و بردار.

سلام منم امروز واکسن چهارماهگی زدم ،گفتن هر ۶ساعت تا ۲۴ساعت کمپرس سرد.
نه مدام که رو پاس نذارین ،چند ثانیه نگه دارین بردارید ...بعد چند دقیقه دوباره .
البته اگر دستمالی که فقط با آب خنک شستین میتونید بیشتر هم نگه دارین یا بذارین باشه.

سلام بهداشت ک بمن گفت ققط نیم‌ساعت اول کمپرس سردبذارم نه بیشتر

من هر دو سه ساعت یه ربع میزاشتم بمونه

مستقیم نزاریا پاش میسوزه با یخ
لای دستمال بزار