۴ پاسخ

سلام عزیزم من هفته ی ۲۲ هستم هنوز دارم قرص تهوع مصرف میکنم خیلی خوبه اگه نخورم حالم بد میشه روزی ۲تا میخورم یکی روز یکی شب امیدوارم ضرر نداشته باشه ، اسمش دمیترون ۴ هست ولی نمیتونم نخورم دکترم تجویز کرده

سلام من ازهفته ششم حالت تهوع صبحگاهی داشتم تاظهرش به دکترگفتم قرص داد تاالان که هفته دهمم دارم میخورم تهوعم کامل خوب شده ولی اگه قرصو یه وعده فراموش کنم نخورم با حالم بدمیشه ولی درکل خوب شدم به دکترت بگوبنویسه برات ازمن ب6و اندانسترونه

سلام عزیزم من تا هفته ۱۴ هرچی میخوردم بالا میاوردم
خیلیا اینجورین نگران نباش ولی به دکترت بگو که برات سرم بنویسه چندوز خوب غذا نخوری یا مدام بالا بیاری باید مث من سرم بزنی

سلام. والا من یک ماهه مثل شما هستم. باید دارو بخوری و بسازی دیگه