۶ پاسخ

سلام دایمتیکون اصلا برای پسرم موثر نبود . من بهش کولیف میدم خیلی خوبه .
شیر خشکم ببلاک کانفورت میدم که هضمش راحته و برای نفخ و کولیکم خوبه

سلام عزیزم دختر منم بوده شیر خشک نان ۱ میدادم الان شیر خشکشو عوض کردم خوب شد! البته پدی لاکت ودایمیتکون هم مدم بهش! شیرخشکم اپتامیل میدم.احتمالا از شیر خشکشه.ولی دکتر ببرتش

دخترمنم همین بود .اهورا نی نی دادم تونست گاز معدشو دفع کنه کمترشد زورزدنش

سلام پسر منم همین جوریه دکتر بردم همین داروهارو داد ولی بازم زور میزنه گفتم دوباره ببرمش شاید روده هاش مشکل داره

سلام، پسر منم همین مشکل رو داره پدی لاکت وکولیف تاثیری نداشت روش .من روغن زیتون میمالم به شکمش خودمم خرما وشربت شیره انگور میخورم بهتر شده خدا روشکر
الان مشکل پسر من یبوسته شیر اآپتامیل میدادم عوضش کردم ببلاک کامفورت میدم فعلا که فرقی نکرده با کمک رغن زیتون که با گوش پاک کن میزنم که مقعدش چند روز به بار یه ضره پی پی میکنه اونم سفت وسبز. اگه کسی راه حلی بلده بمنم بگه 😔😔

چ شیر خشکی میخوره