۸ پاسخ

سلام عزیزم وزنش زیاد نیست خوبه سعی کن وعده های غذایی رو در طول روز زیاد کنی و شب شام زود تر بخوری که معده ات سنگین نباشه خیلی اِن شاالله که بسلامتی زایمان کنی و سالم بدنیا بیاد نی نی

وا چرا من ۳۲ هفته رفتم بچه ۲۲۰۰ بود وزنش اصلان هم نگفت زیاده گفت عالیه

عزیزم من هنوز نرفتم سونو ولی از وقتی فهمیدم دیابت دارم رژیم گرفتم خودم وزنم دیگه تغیری نکرده همونجور مونده دیگه نی نی رو نمیدونم

ببخشید شما قند ناشتاتون چند بوده که انسولین میزنین منم قندم ناشتا ۱۲۰بوده قرص کلوگوفاژ مصرف میرف میکنم اینه

عزیزم مگه وزنش زیاد باشه بده؟؟

ممنونم ازتون
چه میدونم والا
دکتر سونو که خیلی من رو ترسوند گفت بچه ممکنه با ریه پر آب بدنیا بیاد و یه مدتی بره دستگاه.
باید رژیم سفت و سخت بگیری
🤢🤢🤢

منم دیابتی شدم لعنت بهش همش گشنمه

من هم قند یک ساعته و دو ساعتم بالا بود دکتر گفته سه هفته دیگ باز ازمایش بدم خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️