۳ پاسخ

من زایمان طبیعی کردم رو ز اول امد اما کم بعدا مایعات زیاد استفاده کردمچیزای مقوی بخورین چای هم خوبه

من سزارین کردم روز اول شیرم اومد ولی سفت بود تا سه روز بعد یواش یواش رقیق شد و زیاد
حموم آب گرم ، ابگوشت ، آب زیاد ، چایی کم رنگ ، دلستر ، سوپ ماهیچه ، رازیانه شیر و زیاد میکنه
خداروشکر تا الان که پسرم دو ماه و ۱۸روزشه هنوز کمکی هم ندادم

سه روز...من بهش شیرخشک میدادم البته باقاشق سینه خودمم مرتب میدادم بهش